Korrekt opbevaring af kagecreme: I lufttæt beholder.
Holdbarhed på kagecreme: 3 dage på køl i lufttæt beholder.
Frysning af kagecreme: Nej ikke umiddelbart, de fleste cremer skiller. Men det afhænger af cremen, nogle kan fryses uden at skille. Test evt. en lille klat og test det i fryseren.
Optøning af kagecreme: Det afhænger af mængden.
Hvordan kan du se om de er gode eller dårlige:
Mug, smager dårligt, mærkelig konsistens eller fryse skader. If you doubt, leave it out.
Opskrifter:
Opskrifter kommer snarest
Proper storage of pastry cream: In airtight container.
Shelf life of pastry cream: 3 days refrigerated in an airtight container.
Freezing the pastry cream: No, most creams splits. But it depends on the cream, some can be frozen without splitting. Test if necessary.
Defrosting pastry cream: It depends on the amount.
How can you tell whether they are good or bad:
Mold, bad taste, odd texture or freeze damage. If you doubt, leave it out.
Recipes:
Recipes coming soon